При зборі едамаме рослини акуратно обрізають біля основи. Після цього стручки з м'якими бобами зривають, прополіскують в холодній воді, підсолюють і варять в окропі протягом 10 хвилин.
Як довго варити боби?
Біб відварний – це просто. л. цукру, всипати 1 кг бобу, готувати 3 хв. від моменту закипання.
Як приготувати боби Едамаме?
Заморожені стручки помістіть в окріп і відварюйте після повторного закипання 3-6 хвилин. Едамаме можна занурити у воду або готувати на пару в друшляку. Для молодих бобів досить 3 хвилини, вони мають залишитися твердими та хрусткими.
Як правильно їсти біб?
Найсмачнішим є молодий біб, зварений у злегка підсоленій воді, з крихтою масла. Його також можна додавати до салатів, супів і всіх страв, які добре поєднуються з іншими стручковими рослинами, такими як квасоля чи горох.
скільки варити едамамі боби заморожені – Домашні тварини
боби (едамамі), які побажанню можна замінювати заморожений зелений горошок. Чим корисні боби Едамамі? У 100 г едам міститься всього 6,25 г жиру.
Залишити відповідь