Що роблять із маком наркомани

Сухі рослини маку наркомани перемелюють на соломку, з якої виробляють ширку. — Чув, що мак із Львівщини найбільше цінується наркоманами в інших регіонах.3 лип. 2014 р.

Чому Мак вважають наркотиком?

Це джерело опіатів, що використовуються в болезаспокійливих засобах, найбільш біологічно активними є морфін і кодеїн. Його насіння також використовується для приготування їжі та випічки. Саме насіння маку не містить опіатів.

Як добувають мак?

Олію добувають гарячим пресуванням. Вона має світло-жовтий колір, приємний смак і запах, добре засвоюється. Вважається однією з кращих серед рослинних олій. Олія, одержана холодним пресуванням, довго не гіркне.

Де використовують мак?

Мак здавна відомий і українцям, і використовується в сільському господарстві, харчуванні, медицині, в народних обрядодійствах. Мак – рід рослин з родини макових із великими червоними, рожевими (рідше жовтими або білими) квітками. В Україні рослина поширена вздовж польових доріг і навіть на хлібних полях.

Як Мак пов’язаний із наркотиками? – Olimpian
Що роблять наркомани із харчовим маком? Опіум отримують з опійного маку, надрізуючи його плоди, голівки після опадіння пелюсток. Випливає біла смолиста речовина поступово твердне і стає …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *