Як висушити інжир у домашніх

Сушка на сонці Для прискорення процесу плоди можна розрізати гострим ножем навпіл та покласти на решітку зрізом верх. На сонці інжир треба сушити 4-6 днів, а потім нанизати його на нитку та повісити в тіні, аби він повністю досох.

Коли зривати інжир?

Збирати плоди інжиру в господарстві починають з кінця серпня й до перших осінніх заморозків. Збувають його на оптових ринках. Але отримати прибуток можна не лише з плодів. – Залежно від сорту, плоди інжиру можуть важити від 20 до 300 грамів.

Як правильно зберігати інжир?

Інжир не терпить вологи. Єдине місце зберігання свіжого інжиру – холодильник. Середня температура +3 градуси. Так фрукти можуть пролежати 5-7 днів.

Що любить інжир?

Рослина добре росте на супіщаних і суглинних ґрунтах, на кам'янистих ґрунтах. Важливо підібрати для інжиру максимально освітлене місце. При нестачі сонця пагони рослини витягуються, зав'язі всихають, їх кількість зменшується. Небажано притінення рослини навіть на кілька годин в день.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *