Заготівля та зберігання моркви на зиму

Як правильно зберігати моркву на зиму?

Температура льоху чи підвалу, де зберігатиметься морква, має бути в межах -2… +2°C, вологість повітря 90-95%. Ще у підвалі має бути достатня, але не дуже інтенсивна вентиляція, адже за великої кількості повітря коренеплоди почнуть проростати.

Як правильно зберігати моркву в холодильнику?

В холодильнику Якщо у вас 3-4 кг моркви і є великий холодильник, зберігайте її у ящиках для овочів. Для цього добре помийте овоч, залиште повністю обсушитися на паперовому рушнику, а потім складіть в ящик в кілька рядків. Залишіть у відкритому поліетиленовому пакеті.

Як правильно зберігати моркву і буряк на зиму?

Та напевно найпростіший спосіб зберігати буряк і моркву в підземних сховищах – за допомогою щільних поліетиленових пакетів ємністю від 20 до 50 кг. Заповнені овочами пакети не зав'язують, а вертикально розставляють на стелажах.

Як зберігати моркву на зиму – 11 кращих способів зберігання
Краще зберігається середня і пізня моркви, у яких період вегетації не менше 100 днів. Сорти та гібриди моркви для зимового зберігання: 1. Болтекс (Clause) – середньопізній (110-120 днів) сорт моркви типу Шантане. Плоди темно-помаранчевого забарвлення, розміром до 15 …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *