Хміль у медовусі для чого

Як правильно приготувати медовуху?

Крок 1: Воду з медом потрібно розвести у великій каструлі. Крок 2: Потім слід додати хміль і поставити каструлю на невеликий вогонь. Крок 3: Коли рідина закипить, її слід варити на маленькому вогні 2 години, періодично помішуючи. Крок 4: Тепер медову основу потрібно гарненько остудити, на це піде приблизно 40 хвилин. Кеш

Як зробити питний мед?

«Якщо готуєте питний мед вперше, краще починати із вареного. Треба довести мед із водою до кипіння, остудити до 40 °С, додати розчин дріжджів, поставити на бродіння», – радить медовар. Найпоширеніша пропорція – «трійняк» – дві частини води й одна частина меду (за об'ємом).

Як розвести спирт з медом?

Головне правило змішування спирту та меду Але загальний принцип завжди однаковий: спочатку розводите мед водою. Додаєте мед до води, а не навпаки. Потім розводите спирт отриманим сиропом. Тобто додаєте спирт до нього.

Рецепт медовухи з хмелем
Довести суміш до кипіння, після чого протримати на вогні ще чверть години, постійно помішуючи і знімаючи пінки, що утворюються на поверхні (при цьому, слід …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *