Як правильно сушити шипшину в духовці?
Шипшину перебирають (але не миють) і викладають на деко. Ставлять в духовку при температурі 40°. Дверцята духовки не закривають. Таким чином ягоди сушать 8-10 годин.
Як правильно сушити шипшину в сушарці?
Її дуже зручно використовувати для заготівлі плодів шипшини.
- Розкладіть шипшина в піддони сушарки одним шаром.
- Встановіть температуру на 65 градусів Цельсія.
- Сушіть шипшина 12-14 годин.
- Не лінуйтеся кожні дві години міняти піддони місцями, щоб ягоди просушилися рівномірно.
Коли сушити шипшину?
Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка плодів, листя і квітів
- Квіти слід заготовлювати в червні, до того часу коли пелюстки ще не почали опадати.
- Листя необхідно збирати в липні-серпні. …
- Шипшинові плоди треба заготовлювати під кінець літньої пори до настання перших морозів.
Коли можна збирати шипшину для сушіння, в …
Як правильно сушити гриби маслюки в духовці, мікрохвильовій. Інструкція по сушінню маслюків в духовці, мікрохвильовій печі та на повітрі. Зміст Можна сушити
Залишити відповідь