Посушити шипшину в духовці електричної плити

Як правильно сушити шипшину в духовці?

Шипшину перебирають (але не миють) і викладають на деко. Ставлять в духовку при температурі 40°. Дверцята духовки не закривають. Таким чином ягоди сушать 8-10 годин.

Як правильно сушити шипшину в сушарці?

Її дуже зручно використовувати для заготівлі плодів шипшини.

  1. Розкладіть шипшина в піддони сушарки одним шаром.
  2. Встановіть температуру на 65 градусів Цельсія.
  3. Сушіть шипшина 12-14 годин.
  4. Не лінуйтеся кожні дві години міняти піддони місцями, щоб ягоди просушилися рівномірно.

Коли сушити шипшину?

Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка плодів, листя і квітів

  1. Квіти слід заготовлювати в червні, до того часу коли пелюстки ще не почали опадати.
  2. Листя необхідно збирати в липні-серпні. …
  3. Шипшинові плоди треба заготовлювати під кінець літньої пори до настання перших морозів.

Коли можна збирати шипшину для сушіння, в …
Як правильно сушити гриби маслюки в духовці, мікрохвильовій. Інструкція по сушінню маслюків в духовці, мікрохвильовій печі та на повітрі. Зміст Можна сушити


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *