Що готують із обліпихи Можна зробити морс, перебивши ягоди в блендері, та додати меду. Щоб зберегти ягоди обліпихи якомога довше, їх слід тримати в морозильній камері перетертими з цукром чи цілими. Від заморозки обліпиха не втрачає своїх смакових та корисних властивостей. Зберігати ягоди в морозилці можна до року.
Як готувати обліпиху на зиму?
Ягоди перебирають, очищають від сміття, промивають. Засипають обліпиху в банку і заливають горілкою, залишають для настоювання в темному місці на 60-75 днів. Проціджують заготовку. У напій можна додати невелику кількість меду за смаком для солодощі. Кеш
Як правильно вживати обліпиху?
Споживають у сирому вигляді, сушать, заморожують, переробляють на варення, повидло й желе, перетирають з цукром. Додають у кондитерські вироби, соки, настойки й лікери.
Як зберігати обліпиху з цукром?
РЕЦЕПТ ОБЛІПИХИ, ПЕРЕТЕРТОЇ З ЦУКРОМ
- Помити та висушити ягоди обліпихи.
- Подрібнити ягоди за допомогою блендера.
- Додати цукру, добре перемішати.
- Ошпарити окропом банки, викласти в них обліпиху та закрити кришками.
- Зберігати у холодильнику.
Як заморозити обліпиху на зиму
Чи можна заморожувати обліпиху Ягоди, що містять дуже багато мінералів і вітамінів, за умови правильної заморозки майже ідентичні свіжим за складом.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь