Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як мочити яблука на зиму?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Кеш
Як засолити капусту з яблуками
Щоб приготувати капусту з яблуками, необхідно дотримати деякі пропорції. А саме – на 1 кг капусти ви берете 30 грамів моркви і 50 грамів яблук.
Залишити відповідь