Як розрізнити кукурудзяний та картопляний крохмаль

Різний крохмаль – різні властивості Найбільшу щільну консистенцію забезпечує рисовий крохмаль, за ним йде картопляний, ще більш ніжну консистенцію дає кукурудзяний. Якщо взяти однакову кількість картопляного та кукурудзяного крохмалю і зварити кисіль, то перший буде густий і прозорий.

Як виглядає кукурудзяний крохмаль?

Кукурудзяний – його добувають з зерняток кукурудзи. Цей вид не містить глютену. Виглядає як порошок білого кольору з жовтуватим забарвленням. Як правило, використовують для солодкої випічки, супів, соусів, желе чи киселів.

Що дає кукурудзяний крохмаль?

Як ми вже казали, основна функція кукурудзяного крохмалю полягає у загущенні страв. Таким чином, на додаток до картопляного крохмалю кукурудзяний крохмаль можна замінити ізінгласом або агар-агаром, іншим натуральним загусником, який ефективний як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Скільки коштує кукурудзяний крохмаль?

Ціни на Крохмаль

ТоварЦіна
Кукурудзяний 400 г Сто пудов34.2 ₴
Крохмаль кукурудзяний сухий 200 г Деко26.3 ₴
Крохмаль кукурудзяний ТМ Кристал 200 г (4820146981072)15 ₴
Крохмаль картопляний ТМ Кристал 200 г (4820146981089)17 ₴

Картопляний і кукурудзяний крохмаль: у чому …
Крохмаль буває різних видів. Найчастіше у кулінарії використовують картопляний і кукурудзяний. Його зазвичай …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *