Сливове повидло як варити

Промиті та очищені від кісточок сливи перекладають у каструлю чи широку миску з товстим дном. На повільному вогні повидло постійно помішуючи, доводять до кипіння. На мінімальному вогні продовжують варити варення ще 20-25 хвилин, після чого можна зняти з вогню ємність і залишити на 24 години.17 лип. 2022 р.

Як зробити густе сливове повидло?

Сливове пюре засипається цукром до повного покриття. Перемішується і ставиться на плиту до повного розчинення цукру. Після закипання вогонь зменшується. Вариться повидло зі сливи від 1,5 до 2 годин, при цьому помішує через кожні 10 хвилин, а то й частіше. Кеш

Як довго варити сливове повидло?

Варення зі слив без кісточок Залити половинки плодів гарячим сиропом. Сливове варення варимо в три-чотири прийоми, чергуючи його варіння впродовж 10 хвилин із вистоюванням по 8 годин. Зваривши варення дати йому трохи охолонути, а потім викласти у стерилізовані банки і закрити кришками. Кеш

Скільки часу варити повидло?

Скільки варити повидло – залежить від густоти, яку ви хочете отримати. За 30 хвилин повидло злегка загусне, а за 80 хвилин стане густим, як мармелад. Густоту повидла перевіряйте, капнувши невелику кількість на чисту тарілку. Періодично повидло потрібно помішувати.

Як приготувати сливове повидло — покрокові …
Домашнє сливове повидло і до сніданку, і для пиріжків – смакота. Для приготування повидла зі слив на зиму беруться м’які, не гнилі, але …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *