Як зробити гірчицю в домашніх умовах?
Приготування
- Змішай гірчичний порошок та воду до однорідної консистенції.
- Додай сіль, мед та олію. Ретельно розмішай. Спробуй гірчицю на смак та додай меду, якщо вона недостатньо солодка.
- Готову гірчицю перелий у банку, щільно закрий та залиш у темному та теплому місці на ніч. Готово!
Як зробити медово гірчичний соус?
Приготування:
- Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.
- У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. …
- До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. …
- Подрібнений часник додаємо до меду з соком.
Кеш
Як запарити гірчицю?
Близько ста грамів порошку гірчичного запарити свіжим окропом у кількості двісті п'ятдесят мілілітрів. Щоб уникнути неминучих грудочок, слід масу періодично розтирати, передає Ukr. Media. Після розтирання гірчичну масу треба ще раз залити крутим окропом у подвійній кількості – близько п'ятисот мілілітрів.
Домашній гірчичний соус по-англійськи. Рецепт
Як приготувати англійський гірчичний соус . Дрібно порізати цибулю, змішати її в каструльці з вином і цукром, покласти …
Залишити відповідь