Скільки разів можна освітлити волосся: рекомендації та обмеження

Освітлення волосся – це популярна процедура, яка дозволяє змінити відтінок волосся на кілька тонів світліше і створити новий образ. Багато жінок запитують: скільки разів можна освітлити волосся і не пошкодити його? Адже процес освітлення волосся є досить агресивним і може призвести до їх сухості, ламкості і втрати блиску.

Кількість разів, яку можна освітлити волосся, залежить від їхнього початкового стану, структури та якості завантаженості речовинами для освітлення. Якщо волосся здорове, міцне і не було попередньо піддане іншим агресивним впливам (хімічні завивки, фарбування і так далі), то процедуру освітлення можна повторювати без обмежень.

Однак, тим, у кого волосся вже пошкоджене і має ослаблену структуру, рекомендується мінімізувати кількість процедур освітлення. При частому освітленні волосся може стати сухим, ламким і тьмяним. Щоб уникнути цього, необхідно проводити регулярний догляд за волоссям, використовувати живильні маски, кондиціонери та засоби для відновлення структури волосся після освітлення.

Тип волоссяКількість освітлень
Темне волосся2-3 рази
Середнє волосся3-4 рази
Світле волосся4-5 разів
Руде волосся3-4 рази

Коли можна робити повторне освітлення?

Як часто можна освітлювати волосся? Приблизно через 4-6 тижнів ви запишетесь до нас на повторну процедуру, коли ми висвітлимо пасма ще на один тон, доки не буде досягнуто бажаного ефекту. Збережена копія

Скільки за раз можна освітлити волосся?

Не частіше ніж раз на 3 місяці, відповідають професіоналиБагаторазово знебарвлене волосся може безповоротно постраждати. Коріння варто знебарвлювати в міру відростання. При цьому важливо стежити, щоб паста, що знебарвлює, не потрапляла на вже пофарбовані ділянки.

Чи можна освітлити волосся 2 рази?

Вітаю! Якщо після освітлення волосся залишилося хорошої якості, то процедуру можна повторити. Рекомендуємо звернути увагу на продукти, якими відбувається освітлення та домашній догляд за волоссям після фарбування волосся.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *