Овочевий суп без м’яса

Як варити бульйон без мяса?

Каструлю з 1,5 л води поставте на середній вогонь і викладіть туди обсмажені овочі, селеру, порей і петрушку. Доведіть бульйон до кипіння, зменшить вогонь до мінімуму і варіть ще 30 хвилин. В кінці додайте чебрець, лавровий лист, сіль і перець горошком.

Що потрібно для овочевого супу?

Інгредієнти для овочевого супу

  1. вода – 2,5 літри
  2. картопля – 3 штуки
  3. цибуля – 1 штука
  4. морква – 1 штука
  5. цвітна капуста – 200 грамів
  6. зелений горошок – 100 грамів
  7. кукурудза (свіжої або замороженої) – 200 грамів
  8. зелень (петрушка та кріп) – пучок

Скільки часу варити овочевий суп?

Варити суп до готовності овочів, це приблизно ще 8-10 хв. Готовий суп розлити по тарілках і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Подавати суп тільки гарячим, суп так найсмачніший.

Рецепт легкого овочевого супу – BBC News Україна
Суп готується на овочевому відварі без м’яса, тому підійде і вегетаріанцям, і людям, які дотримуються посту.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *