Порядок зберігання продуктів у холодильнику

На верхній полиці потрібно зберігати тільки ті продукти, які вже готові до приготування. Там ви можете залишати вже приготовлену їжу або її залишки. Все, що ви можете дістати і одразу їісти, підходить для верхньої полиці. На середній полиці ви можете зберігати швидкопсувні продукти.8 квіт. 2023 р.

Як правильно розміщувати продукти в холодильнику?

Аби їжа у холодильнику передчасно не псувалася, зберігайте їх за правилом: «Кожному своя поличка». Молочні продукти тримайте на найвищій полиці, на середніх полицях – вже готові страви, ще нижче – сирі м'ясо та рибу. Найнижчі полиці призначені для зберігання овочів та фруктів.

Скільки можна зберігати відбивні в холодильнику?

М'ясо та птиця Подрібнене м'ясо і птиця, які були приготовлені при безпечній температурі, можуть зберігатися в холодильнику близько 1-2 днів, якщо температура не вище 5 градусів Цельсія. Інше м'ясо і птиця, такі як стейки, філе, відбивні зберігаються в холодильнику 3-4 дні. Кеш

Скільки часу можна зберігати продукти в холодильнику?

Якщо усі правила зберігання продуктів дотримано, свіжа риба та курятина “проживуть” у холодильнику близько двох діб, м'ясо — до 5. Молочні продукти будуть придатними до споживання від 3 діб до тижня (щоб не помилитись, читайте етикетку). А деякі овочі та фрукти можуть залишатись свіжими близько місяця. КешСхожі

Як правильно зберігати продукти в холодильнику – Foxtrot blog


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *