Червона цибуля для шашлику

Як замаринувати цибульку до шашлику?

Почати з нарізки цибулі нетонкими скибочками, в глибокій тарілці змішати сіль і цукор, залити теплою водою і оцтом. Порада: на цьому етапі для прискорення процесу сіль і цукор розмішати в гарячій воді, а потім додати оцет. Далі скласти цибулю в каструльку, залити маринадом до країв і закрити кришкою. Кеш

Як замаринувати червону цибулю?

Додайте воду, оцет, сіль та цукор у каструлю, нагрівайте на середньому вогні, поки цукор не розчиниться, 3-4 хвилини. Цибулю наріжте тонкими смужками і залийте рідиною. Дайте постояти 20-30 хвилин за кімнатної температури. Цибуля готова до вживання.

Як швидко замаринувати синю цибулю?

Біла та синя цибуля мають більш м'який смак, тому для їх маринування достатньо години, а ріпчасту залиште до 3 годин. Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3». На одну частину солі й одну частину цукру потрібно взяти дві частини оцту і три частини води. Кеш

Як швидко і смачно замаринувати цибулю: 3 …
Для шашлику. Рецепт, який став класикою для багатьох любителів відпочинку на природі. Інгредієнти: червона цибуля – 2 шт.; яблучний оцет – 1 ст. л.; тепла вода – півтори склянки; цукор – 2 ст. л.;


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *