Чому не відображається інформація про того, хто телефонує на iPhone: причини та рішення

Володіння смартфоном iPhone є якісним та стильним вибором, проте іноді користувачі стикаються з проблемою відсутності інформації про те, хто дзвонить. Замість відображення імені або номера телефону, на екрані з'являється лише напис "Вхідний дзвінок". Чому так відбувається та як можна виправити цю проблему?

Однією з можливих причин відсутності інформації про телефон може бути неправильно налаштована функція «Ідентифікація виклику». Ця функція дозволяє визначати ім'я або номер дзвінка та відображати цю інформацію на екрані під час вхідного дзвінка. Якщо вона не ввімкнена, нічого не буде відображатися, крім самого факту вхідного дзвінка.

Також, можливо, причина полягає в тому, що у вас в контактах не вказано ім'я або номер, або контакт був збережений з неправильним форматом. У цьому випадку iPhone не зможе визначити інформацію про дзвінок і не відображатиме її на екрані під час виклику.

Щоб виправити цю проблему, необхідно перевірити налаштування свого iPhone і переконатися, що функція «Ідентифікація виклику» увімкнена. Також слід перевірити та оновити інформацію у своїх контактах, щоб переконатися, що кожен контакт має коректно вказане ім'я або номер телефону. Після проведення цих простих дій, ви знову бачитимете інформацію про телефон, що телефонує на екрані вашого iPhone.

Чому я не бачу хто мені дзвонять на айфон
ПроблемаМожливе рішення
Відключено відображення ідентифікатораПеревірте налаштування телефону та переконайтеся, що функцію "Відображення ідентифікатора телефону" увімкнено.
Відключено передачу даних про дзвінкаПеревірте встановлену SIM-картку та налаштування оператора зв'язку для передачі даних про дзвінок.
Проблеми з мережею чи сигналомПеревірте сигнал зв'язку та переконайтеся, що у вас є стабільне підключення до Інтернету або мережі мобільного зв'язку.
Неоновлене програмне забезпеченняПеревірте наявність оновлень для операційної системи iOS та встановіть їх, якщо вони доступні.
Технічні проблеми з пристроємПерезавантажте пристрій або скиньте його до заводських.

Як увімкнути відображення номера телефону на iPhone?

Як увімкнути відображення номера телефону на iPhone

  1. Відкриваємо картку контакту, для якого потрібно увімкнути відображення номера та натискаємо Змінити.
  2. Натискаємо на полі з номером телефону, виділяємо його та копіюємо.
  3. Натискаємо на мітку зліва від номери та у списку вибираємо Додати власну етикетку.

Що робити, якщо айфон не показує дзвінки?

Перевірка налаштувань iPhone

  1. Увімкніть та вимкніть авіарежим. …
  2. Перевірте стан функції «Не турбувати». …
  3. Перевірте, ні у вас заблоковані номери телефонів. …
  4. Перевірте стан функції "Переадресація". …
  5. Перевірте параметри «Заглушення невідомих».

Коли мені дзвонять висвічується невідомий номер на айфоні?

Прихований номер на Айфоні Функція дзвінка із прихованого номера відома давно. раніше це був «Антивизначник» у оператора зв'язку. При цьому абонент, якому ви телефонуєте, не знатиме, хто ви. На iPhone такий дзвінок відображається прихований номер або приватний номер.

Як настроїти вхідні дзвінки на айфоні?

0:00Запропонований кліп · 55 сНалаштування викликів на iPhone – YouTubeПочаток запропонованого кліпуКінець запропонованого кліпу


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *