Як правильно бланшувати перець перед заморожуванням

Бланшування полягає в тому, що продукт спочатку занурюють в окріп (дуже швидко, на кілька секунд), а потім обливають його крижаною водою. Замість останньої дії продукт можна помістити в посудину, заповнену холодною водою з кубиками льоду, або помістити під струмінь дуже холодної води з-під крана.2 вер. 2016 р.

Як правильно заморозити перець для фарширування?

Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Скільки часу бланшувати перець?

Перці помити, видалити насіння і плодоніжки, залити окропом і бланшувати 5 хвилин.

Як виростити перець у відкритому грунті?

Сійте болгарський перець на глибину від 1 до 1,5 см, розкладаючи насінинки приблизно через 2 см. Присипте насіння субстратом. Накрийте місткості склом чи плівкою і тримайте на яскравому освітленні при температурі близько +25°C, періодично трішки зволожуйте землю і провітрюйте укриття.

Як бланшувати болгарський перець перед заморозкою
Як заморозити перець? Нарізані перці викладаємо на обробні дошки. Перець поміщаємо в морозильну камеру до заморозки. Заморожений перець упаковуємо в 2-3 поліетиленові пакети.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *