Чим не можна годувати свиню перед убоєм

Покращують її смак ячмінь, пшениця, морква, горох, сироватка, конюшина, люцерна. Якщо годувати тварину тільки кукурудзою, висівками, картоплею, то сало буде м'яким. Досвідчені господарі перед забоєм свиню день узагалі не годують – якщо очищається кишечник, то м'ясо буде набагато смачніше.5 січ. 2020 р.

Яку траву не можна давати свиням?

Але процес поїдання зелені свинями потрібно жорстко контролювати – адже серед трав є і токсичні. Тваринам не можна давати зелень чистотілу, їм протипоказані жовтець і березка. Включайте в раціон свинок такі дикороси, як жолуді, кінські каштани, гриби.

Що не можна їсти свиням?

– ті, що значною мірою погіршують якість свинини: соя, овес, макуха. Якщо тривалий період годувати свиней цими кормами, сало втрачає щільність та зернистість, швидко жовтіє під час зберігання. На якості сала негативно позначаються і харчові відходи, які припиняють давати свиням за 1–1,5 місяця до забою.

Що потрібно давати свиням щоб росли?

Для оптимального росту і розвитку поросят, досягнення приросту в розмірі 350 г на добу, необхідно змішати кукурудзу, ячмінь, пшеницю, соєвий шрот і додати 30% БМВД для свиней до 12 кг. Кеш

Що їдять свині: чим годувати, щоб швидко росли в …
Особливості раціону Дикі свині — близькі родичі худоби, дуже небезпечні тварини. Вони, крім рослинних продуктів, воліють м’ясо, рибу, не відмовляються від полювання на невеликих звірів і навіть …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *