Як підсушити зелень у духовці

Сушимо зелень на зиму в духовці. Деко застеліть пергаментним папером та викладіть посічену зелень в один шар. Ставте в духовку та трішки відкрийте дверцята. Перевіряйте кожні 20 хвилин, якщо бачите, що зелень не сушиться, а підгорає, зменште температуру та ще більше відкрийте дверцята духовки.9 трав. 2023 р.

Як сушити петрушку в духовці?

Попередньо вимиту петрушку подрібнюємо і викладаємо тонким шаром на деко, вистелене пергаментом. Розігріваємо духовку до 45-50°С і сушимо з відкритими дверцятами від 1,5 до 6 годин – залежно від шару зелені. Також потрібно не забувати періодично перевертати петрушку, щоб вона просушилася рівномірно.

Як сушити зелень в домашніх умовах?

Можна сушити зелень в духовці або спеціальній сушарці. Робиться це просто: візьміть трави, вимийте, висушіть їх дрібно наріжте. Потім викладіть шаром на чистому сухому деко, накрийте папером і сушіть 3-4 години при температурі 40-50ºС.

Як правильно сушити кріп в духовці?

Кріп також можна висушити в духовці: Кріп потрібно розкласти на деко, заздалегідь застелене пекарським пергаментом. Виставте температуру не вище 40 градусів і тримайте зелень в духовці кілька годин. Потім температуру можна збільшити до 70 градусів.

5 кращих способів, як сушити зелень: в електросушарці, …
5 кращих способів, як сушити зелень: в електросушарці, духовці, на підвіконні, на відкритому повітрі, в аерогрилі Підготовка зелені до сушіння Способи сушки зелені …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *