Чим пригостити качок

Качки всеїдні, живляться зерном, безхребетними, пірнаючи на дно. Вони також їдять трубочника. Тому якщо вже так хочеться, то краще піти на ринок, купити зерна та погодувати цих птахів.7 груд. 2020 р.

Що можна давати качкам їсти?

Згідно із правилами, найбільше пернатим до вподоби стануть зерно, подрібнені овочі, вівсяні пластівці, горох, нежирний сир або шкаралупа яєць. А от хліб та інші вироби з борошна, каші на молоці, баштанні культури, солодкі, солоні і жирні продукти є шкідливими для птахів.

Чому не можна годувати качок хлібом?

Водоплавних птахів — качок та лебедів — хлібом годувати не бажано! Особливо небезпечним для них є чорний хліб, оскільки він може викликати важкі процеси бродіння в шлунково-кишковому тракті птиці. У якості корму краще використовувати різні зернові, але бажано не тверді, а злегка відварені.

Що їдять маленькі каченята?

Правильний раціон каченят Продукти тваринного походження (молоко, сир, м'ясо-кісткове та рибне борошно). Збагачені вуглеводами злаки (пшениця, ячмінь, овес, кукурудза). Продукти переробки (макуха, шрот, висівки, пивні або пекарські дріжджі, картопляні і хлібні відходи).

Чим годувати каченят з перших днів | Поради від …
По-перше, качине м’ясо має чудові смакові якості. По-друге, рівень несучості качок вищий, ніж у гусей. По-третє, пташенята невибагливі у догляді.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *