Скільки разів потрібно поливати капусту у відкритому ґрунті

Поливають її у вечірній час. Після висадки розсади поливають кожні 3-4 дні. Поливи рясні, не менше 3 л під кожен корінь. До моменту зав'язування качана частоту зрошень збільшують до разу на 2 дні. Через брак вологи набір маси буде повільним, качан не набирає повної врожайності.

Як поливати капусту після пересадки?

Вирощування капусти у відкритому ґрунті передбачає, що вона ростиме на сонячній ділянці, яку потрібно регулярно зволожувати. Але головне – не переливати. Наприклад, після пересадки розсади в ґрунт її поливають протягом тижня щовечора, а потім – приблизно кожні три дні.

Якою водою поливати капусту?

Полив капусти холодною водою. Капусту поливати холодною водою можна. Але слід знати, вона не переносить холодну і хлоровану воду з високим вмістом заліза. Її бажано відстоювати, щоб шкідливі домішки випали в осад.

Як часто у спеку поливати помідори?

Нерідко в саму спеку городники поспішають з поливом помідорів, проте слід знати міру, адже зайва волога може навіть нашкодити. Однак краще дотримуватися неписаного правила про те, що в сильну спеку помідорні грядки поливають не більше 3-4 разів за 7 днів.

Полив капусти у відкритому ґрунті: як часто і правильно …
При випадінні опадів з поливом варто почекати, а при сильній посусі – поливати капусту кілька разів на день, але стежачи за тим, щоб вода добре просочувала землю в глибині і доходила до …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *