Як садити волоський горіх восени

Восени перекопайте ґрунт і внесіть комплекс мінерального добрива, зробіть лунки глибиною 20-25 см (глибина лунок при весняній посадці 7-10 см), укладіть горіх на ребро, щоб у майбутньому він зростав в правильному положенні, але не гострою частиною вгору. Засипте землею.22 січ. 2020 р.

Коли можна садити волоський горіх?

Найкращий період для висадження горіха: осінь. Хоча, навесні теж можна садити, якщо не встигли восени. Щоб посадити горіх, важливо дати йому живлення в період закладки.

Чому не можна садити волоський горіх біля хати?

Адже просто задля власної безпеки досвідчені садівники радять садити горіх не ближче ніж за 8 метрів від будь-якої будівлі. Таке висаджування зашкодить не лише будинкам, але й самому дереву, тому що його корінню не вистачатиме місця для розвитку. Якщо дереву буде мало місця, може виникнути загроза фундаменту.

Коли можна пересаджувати волоський горіх?

1. Горіхи викопують для пересадки у березні-квітні, кладуть до темного льоху (де стабільно т-ра не вище +9 град. Цельсія). Висаджують після поворотних травневих приморозків; притінюють.

Волоський горіх: вирощування в саду, фото, посадка й догляд …
Волоський горіх – велике дерево, що росте до 25 м у висоту, стовбур волоського горіха досягає в обхваті іноді трьох, а іноді й семи метрів. Кора волоського горіха …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *