Як правильно заварювати глід?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Як правильно вживати глід?
Рекомендовані дози для дорослих та підлітків віком 14 – 18 років – по 1/3 – 1/2 склянки відвару 2 – 3 рази на день. Дітям 12 – 14 років і жінкам уперіоди вагітності та годування груддю рекомендують вживати по 1/8 – 1/4склянки настою 2 – 3 рази на день.
Як пити глід від тиску?
Або 1 столову ложку квітів глоду заливають окропом (300 мл), настоюють 20 хвилин і вживають по 100 мл тричі на день. Слід пам'ятати, що глід знижує тиск поступово, тому курс лікування має тривати не менше трьох-чотирьох тижнів. У сезон найкраще пити свіжий сік із ягід глоду.
Як правильно заварювати сушений глід: у термосі, чайнику
Як заварити глід у термосі Приготування чаю та настоїв з глоду в термосі – це простий спосіб, що дозволяє максимально зберегти цілющі властивості ягід та …
Залишити відповідь