Що зробити з однієї курки

Що можна приготувати з однієї курки?

Сім страв з однієї курки — як приготувати економне меню на тиждень (ВІДЕО)

  • Заливне Спочатку можна приготувати заливне. …
  • Філе в рукаві Наступна страва — філе в рукаві. …
  • Плов Візьміть два крильця та дві ніжки, розріжте їх надвоє. …
  • Рулет з курячого м'яса …
  • Їжачки з рисом …
  • Ковбаски …
  • Суп

Яку частину курки не можна їсти?

Деякі внутрішні органи курки, такі як нирки, селезінка, трахея та легені, не рекомендується споживати. Вони можуть містити багато жиру, холестерину та інших непотрібних речовин, які можуть бути шкідливі для здоров'я людини.

Що можна зробити з вареної курки?

Її можна покласти в суп, загорнути в сендвіч, додати в салат — овочевий, фруктовий чи навіть із морепродуктами. З неї можна приготувати начинку для пирогів, пиріжків, вареників та млинців. Варене м'ясо курки можна подати просто із соусом або з кашами, овочевими стравами, макаронами.

Що можна приготувати з однієї курки: топ-5 рецептів | ВЕСТИ
Від нашої курки залишилося тільки м’ясо, зняте з стегнової кістки. З нього можна зробити основу для ситного салату. Інгредієнти: філе стегна – 2 шт. макарони спіральки – 200 г; вершкове масло …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *