Що потрібно зробити щоб борщ був червоний?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Чому не виходить червоний борщ?
Чому борщ не червоний Головна причина втрати кольору – переварений буряк. При тепловій обробці він втрачає свій колір, стає блідо-коричневим. У такому стані він віддає той колір, який має, а тому борщ і стає тьмяним і світлим.
Коли давати капусту до борщу?
Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.
Як зберегти колір борщу і що спочатку кладуть …
Залишити відповідь