Як поливати огірки йодом

Скільки крапель йоду на відро води для огірків потрібно взяти? Пропорція стандартна: 40 крапель препарату на 10 л води. Рослини поливають під корінь після того, як на них з'явилися квіточки – з розрахунку по 0,5 л під кущ. Повторюють таку підгодівлю через 3-4 тижні.12 лип. 2023 р.

Як часто поливати огірки йодом?

У випадку зараження огірків хворобами та більшості випадків до розчину молока та йоду бажано додавати інші ефективні засоби. Так для лікування кореневої гнилизни змішують 3 краплі йоду та 10 крапель зеленки з 10 л води, поливають один раз в тиждень. Кеш

Що можна поливати йодом?

Розчином йоду добре поливати розсаду томатів, баклажанів і перцю. Така підгодівля дозволить рослинам зміцніти, рости здоровими, а надалі сформувати великі смачні помідори та інші овочі. Для молодої розсади буде достатньо одного поливу.

Як лікувати огірки в домашніх умовах?

При загрозі появи борошнистої роси та інших грибків на грядці огірків рекомендую покропити гудиння 3% розчином марганцівки або спеціальними мідьвмісними препаратами. Крім цього, марганцівкою обробляють також ґрунт та опори для огірків (а також стінки теплиці). Раджу обприскувати марганцівкою тричі протягом 10 днів.

Для чого поливати огірки йодом – перевірені рецепти …
Борна кислота і йод для зав’язі огірків. Борна кислота і йод для огірків використовуються для формування зав’язі, а також профілактики хвороб: 10-15 крапель йоду + 0,5 ч.л. борної кислоти + 10 л …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *