Сушені кабачки в духовці

У духовій шафі Кабачки потрібно періодично перевертати з боку на бік, а деко обертати так, щоб обидві сторони посудини час від часу були біля дверцят. Процес сушіння займає, приблизно, 8-10 годин.

Як приготувати запечений кабачок в духовці?

Приготування:

  1. Помити кабачки, очистити від шкірки. Нарізати кільцями або кубиками.
  2. Форму для випікання вистелити пергаментом, змастити олією, викласти туди кабачки.
  3. Збити яйця з сіллю та перцем. …
  4. На великій тертці натерти сир. …
  5. Запікати в духовці 35–40 хв. …
  6. Перед подачею прикрасити дрібно порубаною зеленню.

Скільки часу запікати кабачки в духовці?

Духовку прогріти до 180°C. Форму змастити олією, викласти кабачки. Запікати 25 хвилин. За бажанням можна посипати готову страву сиром і запікати ще 7-8 хвилин.

Як зберігати сушені кабачки?

Сушені кабачки рецепт Зберігати їх слід в темному сухому місці, в торбинці тканевій або ж в герметичному пакеті або торбі. Для приготування вам знадобиться: Кабачки – будь-яка кількість

12 рецептів ᐈ Кабачки запечені в духовці: швидко і смачно …
Використання цього рецепта виключає підгорання страви. Готові овочі дуже ніжні, з рум’яною скоринкою з сиру. Компоненти: 1. кабачки – 1 кг; 2. яйця – 3 шт.; 3. вершкове масло; 4. сметана – 200 г; 5. сіль, приправи, свіжа зелень за бажанням. Приготування: 1. Кабачки ретельно миють, якщо …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *