У духовій шафі Кабачки потрібно періодично перевертати з боку на бік, а деко обертати так, щоб обидві сторони посудини час від часу були біля дверцят. Процес сушіння займає, приблизно, 8-10 годин.
Як приготувати запечений кабачок в духовці?
Приготування:
- Помити кабачки, очистити від шкірки. Нарізати кільцями або кубиками.
- Форму для випікання вистелити пергаментом, змастити олією, викласти туди кабачки.
- Збити яйця з сіллю та перцем. …
- На великій тертці натерти сир. …
- Запікати в духовці 35–40 хв. …
- Перед подачею прикрасити дрібно порубаною зеленню.
Скільки часу запікати кабачки в духовці?
Духовку прогріти до 180°C. Форму змастити олією, викласти кабачки. Запікати 25 хвилин. За бажанням можна посипати готову страву сиром і запікати ще 7-8 хвилин.
Як зберігати сушені кабачки?
Сушені кабачки рецепт Зберігати їх слід в темному сухому місці, в торбинці тканевій або ж в герметичному пакеті або торбі. Для приготування вам знадобиться: Кабачки – будь-яка кількість
12 рецептів ᐈ Кабачки запечені в духовці: швидко і смачно …
Використання цього рецепта виключає підгорання страви. Готові овочі дуже ніжні, з рум’яною скоринкою з сиру. Компоненти: 1. кабачки – 1 кг; 2. яйця – 3 шт.; 3. вершкове масло; 4. сметана – 200 г; 5. сіль, приправи, свіжа зелень за бажанням. Приготування: 1. Кабачки ретельно миють, якщо …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь