Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою. Кеш
Що можна зробити з гнилих яблук?
В цілому, опалі яблука можна просто закопати в саду. Для цього потрібно зібрати всі плоди, відсортувати, прибравши згнилі або запліснявілі. Подрібніть їх і закопайте під плодові дерева в пристовбурні кола. Зверху засипте грунтом, можете додати листя або гной. Кеш
Що приготувати з яблук: 10 найкращих рецептів, які …
На 10 яблук нам потрібно: 1 лимон, 800 мл води, 7 ст.л цукру, 1 ч.л кориці, ½ ч.л мускатного горіха. Яблука потрібно очистити від шкірки і насіння, а потім нарізати великими кубиками. Змішувати з …
Залишити відповідь