Як приготувати сири на сковороді?

Спосіб приготування Яйце вимішати з приправами. Сир мокати в розмішане з приправами яйце і обкачувати в сухарях. Смажити декілька хвилин, щоб сир пом'якшав, але не розплавився на пательні. Подавати на листі салату з картоплею «фрі» та будь-яким додатком, напр.

Як зробити смажений сир?

Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях. Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони. Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Як правильно смажити Халумі на сковороді?

Щоб посмажити сир Халумі вдома вам потрібно всього кілька кроків: розігрійте антипригарну сковорідку або з керамічним покриттям. Змастіть її олією. Наріжте сир невеликими шматками 5-8 мм завтовшки та обсмажте з обох сторін по 1-2 хвилині. Додайте до сиру спеції та прянощі на ваш смак та подавайте до столу.

Як називається сир який можна жарити?

Грильовий сир , який можна смажити Він створений для того, щоб Ви його підсмажили на грилі, відкритому вогні або на сковорідці. Перевагою грильового сиру є те, що він має високу температуру плавлення і при смаженні не розтікається, а на його поверхні утворюється смачна, золотиста скоринка.

Сирники класичні з домашнього сиру – рецепт …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *