Гранули для поливу квітів

В кожен горщик додаються спеціальні гранули, які називаються гідрогелем. Вони вбирають в себе воду, коли є її надлишок, і віддають, коли того потребують квіти.23 трав. 2017 р.

Який ґрунт краще для квітів?

Більшість кімнатних і садових рослин воліють нейтральні або слаболужні грунти. Окремим представникам рослинного світу необхідний лужний або кислий грунт. Для хризантеми, пеларгонії, бегонії, папороті, цикламена підійде слабокисла земляна суміш. Кислую грунт необхідно придбати для гортензії, камелії, азалії.

Як підготувати ґрунт для квітів?

Для приготування грунтосуміші вам знадобиться торф, перегній, пісок та листяна земля у співвідношенні 3:1:1:1. Для вкорінення живців можна збільшити частку піску до 1,5-2, а для рослин, які надають перевагу кислим грунтам — подвоїти об'єм торфу (або змішати у рівних пропорціях низинний та верховий торф).

Як поливати вазони з Яросом?

На літр води додайте 2,5-5 мл ЯРОС і рясно поливайте квітку. Зверніть увагу! Рідкі добрива не можна вносити у сухий ґрунт. За день до підживлення рясно полийте рослину.

4 способи поливу кімнатних квітів під час відпустки
Щоб автономно поливати квіти при тривалій відсутності, їх потрібно підготувати: 1. Знизити полив. Поливайте рослини перед відпусткою рідше, ніж зазвичай. 2. Чи не удобрювати. Коли ви підгодовуєте рослина, йому потрібно більше води, щоб все мінерали краще засвоїли. Чи не удобрюйте квіти …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *