Як правильно заготовити обліпиху на зиму?
Ягоди пересипають в плоскі ємності і виставляють в морозильну камеру на добу для заморожування. Перекладають обліпиху в пакети і зав'язують їх, або в пластикові контейнери і закривають кришкою, знову прибирають в морозильну камеру для зберігання.
Як зберігати обліпиху з цукром?
РЕЦЕПТ ОБЛІПИХИ, ПЕРЕТЕРТОЇ З ЦУКРОМ
- Помити та висушити ягоди обліпихи.
- Подрібнити ягоди за допомогою блендера.
- Додати цукру, добре перемішати.
- Ошпарити окропом банки, викласти в них обліпиху та закрити кришками.
- Зберігати у холодильнику.
Як приготувати обліпиху?
- Вимийте ягоди обліпихи і ретельно подрібніть у блендері або кухонному комбайні. У вас має вийти обліпихове пюре.
- Додайте до нього цукор і змішуйте у блендері (комбайні) ще хвилину.
- Після цього процідіть отриманий сік через дрібне сито, щоб позбутися м'якоті і насіння. Розведіть його водою. Подавайте охолодженим.
Кеш
Що приготувати з обліпихи: 5 рецептів | Все буде добре
Складові: 1. 1 кг ягід обліпихи 2. 1 кг цукру 3. 1,2 л води Вибирайте для компоту тверді, ще не дозрілі ягоди. Приготування компоту з обліпихи: 1. Добре промийте ягоди в теплій воді, потім обсушіть їх. 2. Засипте суху обліпиху в теплі стерилізовані банки. Приготуйте цукровий сироп. 3. …
Залишити відповідь