Отрута для мурах у будинку

Харчова сода є отрутою для комах. Змішайте її з чимось солодким, додайте трохи води та залиште її на стежках мурашок чи у важкодоступних місцях. Як варіант, розчинити соду у гарячій воді та залити нею мурашник чи знайдене гніздо. Борна кислота так само, як і сода, діє на мурах як отрута.

Як вивести мурах з городу в домашніх умовах?

Кращий засіб від мурах в городі – це оцтова вода. Нею потрібно буде полити всі місця скупчення шкідників і сам мурашник. Для приготування беремо 150 мл оцтової кислоти 70% на 1 л. теплої води.

Як позбутися мурах на подвір ї?

мурах вийде відлякати, якщо покласти під кожне дерево або плодовий кущ ганчірку, змочену гасом. Або обв'язати стовбури ватою або шерстю, змоченими в карболовому розчині; якщо мурахи влаштувалися біля коріння дерева, допоможе хлорне вапно.

Звідки беруться мурахи в будинку?

Мурахи приходять до людей з бажанням знайти їжу для себе і побратимів. Зверніть увагу, що народні прикмети діють лише в тому разі, якщо там, де завелися комахи, немає залишків їжі, солодкого, сміття з недоїдками. Не варто панікувати, дізнавшись, що у вас завелися мурахи в будинку, подивіться на це з іншого боку.

Отрута від мурашок в городі і квартирі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *