Як правильно використовувати фенхель?
У кулінарії використовують корінь, плоди (насіння) і зелень фенхеля, яка має приємний освіжаючий смак. Корінь фенхеля їдять в сирому, смаженому, тушкованому і вареному вигляді, додають в салати, подають як гарнір з маслом і приправами, а також використовують для випікання хліба.
Як смажити фенхель?
- Помити і зачистити верхні тверді прожилки перших листків фенхелю, зрізавши їх ножем. …
- Фенхель розрізати навпіл, а тоді нарізати скибочками приблизно 0.5 см завтовшки.
- Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору.
Що можна зробити з фенхелю?
У кулінарії коріння і листя фенхеля використовують в салатах, а також додають до риби і яловичині при гасінні. Стебла фенхеля в слабо бланшувати вигляді можуть служити окремим гарніром. Насіння фенхелю надають пікантний смак і ніжний аромат супів рибних і овочевих.
Блюда из фенхеля – RussianFood.com
Блюда из фенхеля. Фенхель по своему внешнему виду и свойствам напоминает что-то среднее между укропом и сельдереем. На укроп …
Залишити відповідь