Фенхель у борщ

Як правильно використовувати фенхель?

У кулінарії використовують корінь, плоди (насіння) і зелень фенхеля, яка має приємний освіжаючий смак. Корінь фенхеля їдять в сирому, смаженому, тушкованому і вареному вигляді, додають в салати, подають як гарнір з маслом і приправами, а також використовують для випікання хліба.

Як смажити фенхель?

  1. Помити і зачистити верхні тверді прожилки перших листків фенхелю, зрізавши їх ножем. …
  2. Фенхель розрізати навпіл, а тоді нарізати скибочками приблизно 0.5 см завтовшки.
  3. Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору.

Що можна зробити з фенхелю?

У кулінарії коріння і листя фенхеля використовують в салатах, а також додають до риби і яловичині при гасінні. Стебла фенхеля в слабо бланшувати вигляді можуть служити окремим гарніром. Насіння фенхелю надають пікантний смак і ніжний аромат супів рибних і овочевих.

Блюда из фенхеля – RussianFood.com
Блюда из фенхеля. Фенхель по своему внешнему виду и свойствам напоминает что-то среднее между укропом и сельдереем. На укроп …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *