Як підготувати листя винограду до долми

Для цього потрібно приготувати десяти відсотковий сольовий розчин і залити їм листочки в півтора літрових банках. Зберігати їх треба в прохолодному місці. Перед приготуванням долми листя винограду потрібно вимочувати протягом 2 годин у воді. Див.

Як робити голубці з виноградного листя?

На дно каструлі кладемо кілька виноградних листків, щоб долма в процесі приготування не пригоріла. Щільно викладаємо конвертики швом донизу. Заливаємо киплячою підсоленою водою і зверху накриваємо тарілкою, щоб долма не виринала і листочки не розгорталися. Тушкуємо на слабкому вогні приблизно 1 годину.

Що можна приготувати з виноградного листя?

Долма – це традиційна страва східної кухні, яка дуже популярна в українських господинь. Являє собою загорнуту у виноградне листя начинку, найчастіше фарш з рисом. Кеш

Як називається голубці в виноградному листі?

Долма́ (тур. dolma, кримсько-тат. dolma) або Толма — страва, що являє собою начинені овочі або листя (як правило, виноградне). Начинка зазвичай готується на основі рису, може також містити відварений м'ясний фарш (переважно з баранини), але може бути і вегетаріанською.

Як заготовити виноградне листя на зиму для долми
Вище були представлені досить прості варіанти, як заготовити виноградне листя на зиму для долми, тепер опишемо більш ускладнений варіант заготовки. Нам буде потрібно: 1. сік з томату — 250 мл; 2. цибуля ріпчаста — 1 штука. Етапи приготування: 1. Збирають свіже листя винограду, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *