Сіль для консервування яка краща

Тому консервування з морською сіллю корисніше, ніж зі звичайною. В морській солі в рази менше шкідливого нерозчинного осаду, ніж у кам'яній, що дозволяє довше зберігати консервацію. Морська сіль не містить каменів, бруду, в ній немає нерозчинних опадів.

Яка сіль не підходить для консервації?

Сіль, йодовану йодидом калію використовувати не можна.

Чому йодовану сіль для консервації?

Чи годиться для консервації йодована сіль Пов'язано це було з тим, що спочатку для йодування солі застосовувалася така нестабільна речовина, як йодид калію, повідомляє ТСН. Вона швидко випаровувалася під час зберігання та кулінарного оброблення, тому під час засолювання овочів смак та колір продуктів змінювався.

Як правильно вживати йодовану сіль?

Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Достатньо щодня вживати разом з їжею 5-6 грамів такої солі.

Яку сіль можна і яку не бажано використовувати для …
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, яка сіль найкраще підходить для консервації та чому. Кухонна сіль


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *