Скільки варити сливовий джем

Довести сливи до кипіння і варити впродовж 15-20 хвилин. Коли мине вказаний час, засипати у каструлю склянку цукру, все перемішати. Після того, як розчиниться цукор, додати ще склянку цукру і продовжувати цю процедуру до розчинення всього цукру. Потім варити джем на середньому вогні, помішуючи, приблизно 40-45 хвилин.12 серп. 2020 р.

Скільки часу треба стерилізувати сливи?

− Час стерилізації заготовок залежить від обсягу банки і її місткості, півлітрові стерилізують 15 хвилин, літрові-20 хвилин, дволітрові 30 – 35, трилітрові до 45 хвилин.

Як готувати джем із слив?

Сливу помити, видалити кісточки. Скласти в каструлю, засипати цукром, перемішати й поставити на середній вогонь (не забувати помішувати). З моменту закипання варити джем на мінімальному вогні 30 хвилин, часто помішуючи дерев'яною ложкою. Під час кипіння по краях утворюватиметься пінка, яку періодично слід знімати. Кеш

Як зробити густе сливове повидло?

Сливове пюре засипається цукром до повного покриття. Перемішується і ставиться на плиту до повного розчинення цукру. Після закипання вогонь зменшується. Вариться повидло зі сливи від 1,5 до 2 годин, при цьому помішує через кожні 10 хвилин, а то й частіше.

Скільки варити сливовий джем? – cookfood.com.ua
Після закипання води варити сливи на середньому вогні 10 хвилин. Всипати цукор, варити джем півгодини, після чого протерти джем через сито і повернути в каструлю.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *