Слова Хейні після битви з Ломаченком: огляд поєдинку та коментарі боксера

Американський боксер Девін Хейні став головним героєм у світі боксу після свого поєдинку з українським чемпіоном Василем Ломаченком. Одразу після закінчення бою Хейні висловив свою думку про свій виступ і про Ломаченка як суперника.

Хейні визнав, що був готовий до складного поєдинку з Ломаченком і налаштувався на максимум. Він зазначив, що хотів довести свою силу та вміння у рингу, і вважає свою перемогу заслуженою.

Боксер підкреслив, що Ломаченко був дуже сильним суперником і визнав його професіоналізм у рингу. Однак він не погоджується, що Ломаченко був непереможним і, на його думку, недооцінював Хейні напередодні поєдинку. Хейні також зазначив, що його стратегія була успішною і він зміг повністю контролювати перебіг бою від початку до кінця.

Підсумком поєдинку стала перемога Хейні за очками, що викликало широке обговорення у світі боксу. Хейні завоював репутацію одного з найяскравіших талантів у легкій вазі та готовий до нових викликів та здобутків у своїй кар'єрі.

ДатаПодіяЗображенняЦитата
01.10.2021Інтерв'ю після боюФото бою Ломаченко vs Хейні"Я пишаюся, що провів бій з таким великим боксером, як Ломаченко. Він справжній чемпіон і показав свою майстерність. Було важко, але я дав все від себе і незважаючи на поразку, я впевнений, що вийшов із рингу переможцем. Дякую всім моїм шанувальникам. за підтримку!"

Що сказав Ломаченко після бою з Хейні?

Хейні – хороший боєць, але не рівня Р4Р (рейтингу найкращих боксерів світу поза ваговими категоріями, – ред.). Зараз я хочу повернутися додому, допомагати Україні та своїй православній церкві", – сказав Ломаченко після бою, одягнувши на себе прапор України. Збережена копія

Що сказав Хейні Ломаченко?

Американський боксер Девін Хейні сказав, що він кращий за Василя Ломаченка у всіх аспектах у боксі і планує це довести 20 травня у Лас-Вегасі, коли відбудеться бій. Хейні вважає, що Ломаченко мав битися з ним ще чотири роки тому, коли американцю було лише 20 років.

Хто переміг Ломаченко чи Хейні?

Усі судді віддали перемогу Хейні – 116:112, 115:113, 115:113. При цьому на картках незалежного судді Top Rank Макса Келлермана вийшло 115:113 на користь Ломаченка.

Чому Ломаченка усунули від боїв?

Колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) відсторонено від боксу після бою з абсолютом у легкому дивізіоні Девіном Хейні (30-0, 15 КО). Василь Ломаченко не зможе проводити поєдинки до 20 червня цього року. Інформація про це з'явилась на статистичному ресурсі BoxRec.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *