Як виростити зелень на балконі

Найкраща температура для вирощування петрушки +18-20°C. Петрушку можна не накривати плівкою, зате поливати потрібно регулярно через день. Коли через десь за два тижні з'являться перші паростки петрушки, її, так само, як кріп потрібно прорідити. Паростки петрушки полюбляють вже дещо вищу температуру +15-28°C.

Яку зелень можна посіяти на балконі?

Найменш вибагливою з того, що можна виростити на балконі, є зелень, тому, якщо Ти вирішив облаштувати домашній город, почни з неї. Це може бути кріп, петрушка, базилік, щавель, м'ята, шпинат. Кеш

Що добре росте на балконі?

На балконі чудово почуваються помідори, огірки, перець та зелена цибуля у горщиках чи у контейнерах. Овочі на балконі можна висаджувати так: спершу садіть насіння, а потім перемістіть молоду рослину у горщик, де більше простору. Поливати рослини необхідно за потреби – коли ґрунт висохне.

Як сіяти зелень в домашніх умовах?

Зробіть маленьку ямку, а потім покладіть туди близько десяти насінин, які попередньо потрібно вимочити 2-3 дні у воді. Розташування ямок має бути не менше 15 см одна від одної. До того, як петрушка зійде, її потрібно рясно поливати водою, а потім кількість води потрібно знизити.

Зелень на балконі: як вирощувати петрушку, цибулю і кріп …
Побут 8 Травня / 2023 2336 5 0 Як вирощувати зелень на балконі: інструкція для початківців Автор: Мар’яна Стрикаль Як організувати «город» у квартирі Що потрібно для вирощування зелені в домі Розпочинаємо посадку: особливості вирощування різних видів зелені Салат Кріп Петрушка Зелена цибуля Базилік М’ята Шпинат


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *