Підготуйте сметану для збивання. Вийміть її з холодильника, аби набрала температури навколишнього середовища. З холодної сметани масло збити дуже важко, а з теплої масло буде м'яке. Найкраща температура сметани для приготування вершкового масла – 20-25 градусів.23 лист. 2014 р.
Скільки масла виходить з літри сметани?
Як зробити вершкове масло – з одного літра сметани вийде 500 грамів продукту У нинішніх умовах робити своїми руками домашню сметану або вершкове масло – це вихід для багатьох сьогодні. Ідеально, якщо масло буде на основі жирних вершків, але це дорожче. Підійде жирна сметана, її потрібно один літр. Кеш
Як з домашньої сметани збити масло?
Як зробити домашнє масло зі сметани
- Температура сметани має бути кімнатною, від 20 до 25 градусів за Цельсієм. …
- Поміщаємо сметану в банку, яку можна герметично закрити капроновою кришкою. …
- Коли починають утворюватися крупинки, а згодом грудки – масло майже готове.
Кеш
Як швидко збити сметану на масло?
Сметану налийте в глибоку миску або викладіть ложкою, якщо вона дуже густа. Візьміть міксер і починайте збивати сметану на великій швидкості. Через хвилину сметана почне густіти й перетворюватися на маслянисту однорідну масу.
Рецепт Домашнє масло зі сметани (покроковий …
З сметани у нас вийде солодковершкове масло, воно прекрасно підходить як для бутербродів, так і для випічки. А детальніше, як приготувати домашнє масло зі сметани, я розповім в покроковому …
Залишити відповідь