Як вибрати огірки для консервації?
Головне правило консервації Важливо, щоб огірок не був перезрілим, жовтим. Якщо на плодах є пліснява, вони м'які — консервувати такі "колючі" не потрібно. Не кладіть у банку плоди з пошкодженою шкіркою, бо там будуть бактерії. Якщо огірки були оброблені пестицидами, вони також не підійдуть для заготовок на зиму.
На скільки часу потрібно замочувати огірки перед консервацією?
Не замочувати огірки перед консервацією Щоб овочі були пружними, їм треба дати постояти у холодній воді 4-8 годин.
Як приготувати маринад для огірків?
Для маринованих огірків на 1 літр води беремо 2 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, 2 столові ложки 6% оцту. Оцет для маринованих огірків використовується двох видів – 6% і 9%, рідше – оцтова есенція. На 1 літр готового маринаду потрібно 2 столові ложки 6% або 1,5 ложки 9% оцту.
Засолка китайських огірків: чи можна …
Чи можна солити китайські довгі огірки на зиму? Вибір і підготовка китайських огірків; Як солити китайські довгі огірки на зиму? консервовані огірки; Мариновані з гірчицею; З червоною …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь