Фольга для запікання товщина

Корисний лайфхак: можливо, ви не знали, але існує фольга різної товщини – відповідно, призначена вона для різних цілей: фольга товщиною 9 мкм – тільки для зберігання продуктів; фольга товщиною 11 мкм – для запікання в духовці; фольга товщиною 14 мкм – для приготування їжі на грилі або мангалі.16 жовт. 2022 р.

Якою стороною фольги запікати в духовці?

Від того, якою стороною класти фольгу на деко, залежить результат приготованого продукту. Блискуча сторона використовуваного покриття набагато краще відбиває одержуване тепло і не прилипає до страви. Саме тому загортати продукти слід так, щоб матова сторона була ззовні, а блискуча контактувала з їжею. Кеш

Як правильно використовувати фольгу для запікання?

Нагадаємо, що глянсова сторона фольги частково відбиває світло і тепло, а матова – навпаки, поглинає тепло. Таким чином, якщо блюдо повинно залишатися холодним, оберніть його глянсовою стороною назовні. Якщо ж ви хочете довше зберегти блюдо теплим, оберніть його глянсовою стороною всередину.

Де використовують фольгу?

Фольги широко використовуються в промисловості для різноманітних цілей, зокрема у харчовій промисловості для упаковки продуктів, кондитерських виробів тощо:

  • з тисненням для упаковки цукерок
  • кашовану папером для сигарет
  • кашовану сульфідним папером, для масла та маргарину

Що, як і яким боком запікати у фользі, а що – не можна – Simya


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *