Що робити з тюльпанами після цвітіння на клумбі

Коли пелюстки на квітці повністю обсипалися — видаліть квітонос. Це потрібно, щоб рослина не витрачала свої сили на дозрівання насіння, а зміцнювало цибулину. Обрізуйте лише головки квітконосу, стебло залиште. Видаляти листя з клумб можна після того, як воно повністю пожовкло.

Що посадити з тюльпанами після цвітіння?

Це братки, незабудки, маргаритки, жовтофіоль. Коли весняні квіти зів'януть, на зміну їм прийдуть літники. Якщо грядки і клумби влітку доводиться багато поливати, цибулини тюльпанів не можуть визріти і швидко загнивають.

Коли зрізати тюльпани що відцвіли?

Після того, як пелюстки повністю обсипалися, видаляємо квітконоси. Це потрібно, щоб рослина не витрачала свої сили на дозрівання насіння, а зміцнювала цибулину. Обрізаємо лише головки квітконоса, стебло залишаємо. Видаляти листя з клумби необхідно тільки після того, як воно повністю пожовкло. Кеш

Як часто викопувати тюльпани?

Як часто потрібно викопувати тюльпани Розділяють видові тюльпани раз на 3-5 років, орієнтуючись на більш дрібні квіточки та менш рясне цвітіння, що є основними сигналами про надмірне загущення. Сортові тюльпани потребують щорічного викопування, максимум можна пропустити один рік, проте наслідків все ж буде не уникнути.

Що робити з тюльпанами після цвітіння на дачі – Chtivo.biz.ua


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *