Чому важливо не пересолити їжу?
Часто страви, які нам особливо смакують, дуже солоні. Надмірне споживання солі має низку побічних ефектів – від підвищення кров'яного тиску до затримки води у організмі. У довгостроковій перспективі постійне пересолювання їжі може викликати суттєві проблеми зі здоров'ям, пише журнал Health. Кеш
Що робити якщо їжа пересолена?
Нейтралізувати пересіл допоможе кислота або цукор. Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Кеш
Що робити коли пересолений борщ?
Якщо страва пересолена У пересолений суп можна додати трохи картоплі, будь-які овочі, локшину або якусь крупу, наприклад, рис, які вберуть у себе зайву сіль. Якщо суп і без того густий, опустіть у нього трохи рису або картоплі у марлевому мішечку, а коли солі стане менше, заберіть його.
Що не можна робити з сіллю | РБК Украина
Сіль – один з продуктів, без яких людина не може існувати. Звідси така прикмета – адже без об’єкта ваших зітхань також важко жити. А якщо кухар …
Залишити відповідь