По соковитості з пекінської не може зрівнятися жоден салат і ніяка капуста, а по мірі формування качанів, пекінську капусту використовують для приготування щів і супів, гасять, готують голубці… Хто варив з цією капустою щі, просто в захваті, та й багато інші страви з нею відрізняються приємним смаком.
Скільки варити пекінську капусту?
Пекінську капусту розрізати вздовж на сегменти так, щоб листя не розпадалося. У каструлі закип'ятити воду й опустити туди пекінську капусту, варити 2 хвилини. Дати стекти воді або обсушити капусту паперовими рушниками.
Що можна зробити з пекінської капусти?
Як готувати пекінську капусту Ніжну зелену частину можна використовувати для приготуванні різноманітних салатів і бутербродів, а білу м'ясисту – додавати в борщі, супи, овочеве рагу, теплі салати або маринувати.
Як Пожарити пекінську капусту?
У сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Капустяне листя занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до рум'яного стану. Готову капусту перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником.
Страви з пекінської капусти – 26 рецептів страв з фото, …
Пекінська капуста входить до складу багатьох страв. Її можна смажити, тушкувати, відварювати, маринувати, вживати в сирому вигляді. Вона має більш ніжний смак, …
Залишити відповідь