Тільки коли на поверхні сковороди не залишиться ні краплі води, можна наливати олію.22 груд. 2022 р.
Що робити щоб не стріляла олія?
Важливі правила, щоб олія не "стріляла" Розігрійте сковороду — перед тим, як смажити щось на сковороді, її потрібно добре розігріти, тоді з неї випарується вся лишня волога. Тільки після цього вливайте олію.
Як швидко очистити сковороду від нагару?
За допомогою соди та оцту можна позбавити поверхню сковороди і від жиру. Спочатку дно сковороди всередині слід посипати содою й набрати трохи води. Через півгодини в сковороду варто додати столову ложку оцту та промити губкою.
Як користуватися сковорідку з антипригарним покриттям?
Краще очищувати сковороду з антипригарним покриттям відразу після приготування їжі і не допускати, щоб всередині застигав жир та крихти продуктів. Тому, приготували страву, прибрали її на тарілки, зачекали кілька хвилин, щоб сковорода охолонула, і починаєте мити м'якою губкою.
Чому не можна лити олію на холодну сковороду?
Іноді причиною може стати й неякісне масло або м’ясо: якщо в самому олії або шматку м’яса багато вологи. Як зрозуміти що олія нагрілася?
Залишити відповідь