Чому піниться м’ясо при Жарці?
У такому продукті може бути вода, яка і робить фінальну вартість дешевшою. Однак наявність рідини у складі призводить до появи піни у процесі смаження. Наявність води на посуді Іноді поява піни пояснюється цілком невинною причиною: ви не до кінця просушили сковорідку перед тим, як почати процес приготування їжі.
Як визначити чи свіже м’ясо?
Щоб визначити свіжість м'яса, його потрібно помацати. Якщо воно липке або слизьке – продукт зіпсований і його не можна вживати. До того ж прострочене м'ясо втрачає свою пружність. Натисніть на м'якоть і подивіться: якщо ямка, що утворилася, не зникає відразу – це говорить про те, що м'ясо поганої якості.
Якою має бути шкіра у свіжого м’яса?
Шкіра на тушці курки повинна бути гладкою, без плям, пошкоджень, синців і пір'я. Огляньте тушку, якщо вона пружна, гладка, суха, а на розрізі м'ясо є трохи вологим і не має неприємного запаху – перед вами свіжа курятина.
Домашня кров’яна ковбаса – рецепти, як смачно приготувати
Кров’яна ковбаса – традиційна українська страва, яку обов’язково готують при забої порося. Воно займає почесне місце на різдвяному столі біля …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь