Як варити бульйон без мяса?
Каструлю з 1,5 л води поставте на середній вогонь і викладіть туди обсмажені овочі, селеру, порей і петрушку. Доведіть бульйон до кипіння, зменшить вогонь до мінімуму і варіть ще 30 хвилин. В кінці додайте чебрець, лавровий лист, сіль і перець горошком.
Що потрібно для овочевого супу?
Інгредієнти для овочевого супу
- вода – 2,5 літри
- картопля – 3 штуки
- цибуля – 1 штука
- морква – 1 штука
- цвітна капуста – 200 грамів
- зелений горошок – 100 грамів
- кукурудза (свіжої або замороженої) – 200 грамів
- зелень (петрушка та кріп) – пучок
Скільки часу варити овочевий суп?
Варити суп до готовності овочів, це приблизно ще 8-10 хв. Готовий суп розлити по тарілках і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Подавати суп тільки гарячим, суп так найсмачніший.
Рецепт легкого овочевого супу – BBC News Україна
Суп готується на овочевому відварі без м’яса, тому підійде і вегетаріанцям, і людям, які дотримуються посту.
Залишити відповідь