Як правильно заморозити малину з цукром?
Просто насипають порцію підготовлених ягід у ємність, яка герметично закривається. Акуратно складіть ягоди в ємність шарами. Кожен шар пересипте цукром-піском. Можете класти в морозилку.
Як правильно заготовити малину на зиму?
Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері.
Що можна зробити з ягід малини?
Малину вживають і в свіжому вигляді, і заморожену. Свіжа малина добре втамовує спрагу, а також покращує травлення. Ягоди використовують для приготування різноманітних соків, желе, варення, вина, наливок.
Малина, перетерта з цукром на зиму: 2 рецепти …
Як приготувати на зиму малину, перетерту з цукром Інгредієнти: малина – 1 кг; цукор – 2 кг. Приготування: Мити малину не потрібно. Її необхідно перебрати, видалити сміття і зіпсовану ягоду.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь