Протерти малину із цукром

Рецепт малини, перетертої з цукром А збирати їх потрібно тільки в суху погоду. Після збору врожаю ягоди необхідно перебрати й, не миючи їх, засипати цукром із розрахунку 1:1 (1 кг цукру = 1 кг малини). Після цього малину слід перетирати дерев'яним товкачем протягом 10–15 хвилин.13 лип. 2023 р.

Як правильно заморозити малину з цукром?

Просто насипають порцію підготовлених ягід у ємність, яка герметично закривається. Акуратно складіть ягоди в ємність шарами. Кожен шар пересипте цукром-піском. Можете класти в морозилку.

Як правильно заготовити малину на зиму?

Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері.

Що можна зробити з ягід малини?

Малину вживають і в свіжому вигляді, і заморожену. Свіжа малина добре втамовує спрагу, а також покращує травлення. Ягоди використовують для приготування різноманітних соків, желе, варення, вина, наливок.

Малина, перетерта з цукром на зиму: 2 рецепти …
Як приготувати на зиму малину, перетерту з цукром Інгредієнти: малина – 1 кг; цукор – 2 кг. Приготування: Мити малину не потрібно. Її необхідно перебрати, видалити сміття і зіпсовану ягоду.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *