Як виростити паприку в домашніх умовах?
Садіть розсаду на відстані 25-30 см між рослинами і 50-60 см між рядами. Загущена посадка збільшує період достигання плодів, рослини можуть страждати від хвороб, особливо за підвищеної вологості повітря. Перець вимагає сонячної, добре освітленої ділянки з родючим, проникним для води і повітря ґрунтом. Кеш
Що можна приготувати з паприки?
Паприка
- Курка на пляшці з часником і паприкою Курка на пляшці з часником і паприкою підкорить навіть вибагливого гурмана. …
- Домашній корисний кетчуп …
- Рулет з квасолі …
- Мариновані кабачки з паприкою …
- Кетчуп з куркумою та паприкою …
- Домашній сир з молока та масла …
- Салат із помідорів з паприкою …
- Короп по-єврейськи
Як готувати копчену паприку?
Копчена паприка (піментон) – це спеція з стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з деревини дуба, а потім перемелюють. Копчена паприка володіє чудовим концентрованим ароматом димку і має яскраво-червоний колір. Вперше копчена паприка з'явилася в Іспанії.
Паприк: приготування та застосування в домашніх умовах
У які страви додають паприку: гуляш; біле і червоне м’ясо; морепродукти; супи; помідори; боби; капуста; творожні маси. Пекуча пряність …
Залишити відповідь